Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Onsalavägen, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt

En äldre kvinna har troligen blivit utsatt för rån vid Onsalavägen.

Onsalavägen, Kungsbacka, Hallands län

En person blir vittne till att en man rycker en handväska och ett paket från en äldre dam som går med rollator. Händelsen inträffar vid en gångstig intill biblioteket.

Gärningsmannen springer sedan till en bil och hoppar in i den och försvinner från platsen i riktning mot Kungsmässan.

Polisen larmas till platsen. Offret ännu ej anträffat, oklart om hon skadats vid råntillfället. Bilen utlarmad, en svart kombi av märket VW.

Polisen har inte lyckats hitta offret men upprättar anmälan på de uppgifter som lämnas av vittnet/anmälaren. Bilen eftersöks i området men har ännu inte anträffats.

UPPDATERING

Kl 21.00: En son till den drabbade kvinnan hör av sig till polisen. Sonen bekräftar brottet. Polisen kommer nu att åka till den drabbade kvinnan för att kunna höra henne. Tyvärr så bekräftas även att kvinnan blivit bestulen på en relativt hög summa kontanter.

Offret/kvinnan är född 1936. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.