Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Trottaberg, Halmstad, Älvsåker, Kungsbacka, Vallås, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Godmorgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Trottaberg, Halmstad, Älvsåker, Kungsbacka, Vallås, Hallands län

16.23 Stöld genom inbrott, Trottaberg, Halmstad. Ett inbrott i en villa upptäcks då boende kommit hem. En altandörr är sönderslagen vid handtaget. Smycken uppges vara tillgripna. Platsen kommer att undersökas av polisens tekniker under dagen. Det finns ingen misstänkt.

21.53 Rattfylleri, Älvsåker, Kungsbacka. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

01.18 Stöld genom inbrott i förråd, Vallås, Halmstad. Polis skickas efter samtal om inbrott som precis skett i ett förråd, där cyklar förvaras. Det är okänt vad som tillgripits i samband med inbrottet. Det finns ingen misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.