Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sevedegatan, Ford, Vimmerby, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat

Rån mot guldsmedsaffär, centrum.

Sevedegatan, Ford, Vimmerby, Kalmar län

Larm inkommer om rån mot en guldsmedsaffär på Sevedegatan där tre maskerade gärningsmän ska ha varit aktiva och sedan lämnat platsen i en personbil. Vad som hänt inne i butiken är inledningsvis oklart men gärningsmännen ska ha varit beväpnade med två kofötter och en pistol. Det finns dock inte några uppgifter om personskador. Det är inledningsvis okänt om någonting tillgripits och i så fall vad.
Polispatruller skickas till platsen ytterligare informationsinhämtning och till närområdet för att spana efter rånarna.
En silverfärgad Ford Focus kombi från 2006 med ett svenskt registreringsnummer som börjar på XNR sätts i samband med rånet. Uppgifter, observationer kring bilen och rånet mottages tacksamt via telefonnummer 114 14. Ser du eller har du alldeles nyss sett bilen eller rånarna bör du ringa 112.

Polisen Kalmar län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.