Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser

Luleå, Norrbottens län

01:21 Misshandel, centrala Luleå

Två patruller kallades till en pågående misshandel utanför Circle K i centrala Luleå. De initiala uppgifterna var att det var flera personer som misshandlade en ensam person. Då patrullerna anlände till platsen hade gärningsmännen lämnat. En patrull förhörde målsägande, en man i 20 års åldern och skjutsade honom till Sunderbyns sjukhus för kontroll av skador medan den andra patrullen letade efter gärningsmännen dock utan resultat. Patrullen upprättade anmälan gällande misshandel.

01:39 Narkotikabrott centrala Haparanda

Patrull skickades till centrala Haparanda efter att väktare ringt in om en påverkad man som stod mitt i en rondell. Då patrullen kom till platsen påträffades mannen som var misstänkt påverkad av narkotika samt att patrullen hittade misstänkt narkotika på mannen som är i 40 års åldern. Mannen fördes till polisstationen i Haparanda för provtagning och förhör. Den misstänkta narkotikan har tagits i beslag. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.