Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Repslagaregatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk

Flera patruller larmades ut efter larm om bråk i centrum.

Repslagaregatan, Linköping, Östergötlands län

19.03 Polis larmades till Repslagaregatan i Linköping med anledning av ett bråk. Enligt samtal till polisen var det en man och en kvinna som bråkade och polis samt ambulans beordrades till plasten.

19.13 Polis på plats. En person, en kvinna i 20-årsåldern, bedömdes vara i behov av vård och fördes till sjukhus i ambulans. Kvinnan motsatte sig vård och polis fick följa med i ambulansen.

Mannen, som är i 50-årsåldern, bedöms vara lindrigt skadad. Han omhändertogs enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer) och fördes till polisstationen.

TEXTEN UPPDATERAD

En anmälan mot kvinnan gällande misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd skrivs och en förundersökning kommer att inledas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.