Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mässvägen, Norrköpings Kommun, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Vållande till kroppsskada

Man skadad i trafikolycka. Polisen utreder brott.

Mässvägen, Norrköpings Kommun, Norrköping, Östergötlands län

12.07 SOS larmade om en trafikolycka på Mässvägen i Åby, Norrköpings kommun. Enligt larmet hade en personbil kolliderat med två andra personbilar och en man skulle ha skadats. Polis kallades till platsen.

12.19 Polis på plats för att ta reda på vad som hade hänt.

13.03 Polisen har hållit förhör med personer som fanns på platsen. En man hade blivit klämd mellan två bilar. Mannen, som är i 50-årsåldern, ska ha stått mellan två parkerade bilar. Då kom en tredje bil och körde in i dessa, vilket gjorde att mannen fick klämskador i benen. Han fördes med ambulans till sjukhus.

Varför den tredje bilen körde in i de övriga är oklart och kommer att utredas. Polisen är intresserad av vittnesuppgifter från händelsen. Den som har information bör ringa polisen på 114 14.

Polisen har tagit den vållande bilen i beslag, som en del i utredningen. Brottsrubriceringarna är just nu vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Föraren av bilen var en man i 35-årsåldern. Han är inte frihetsberövad.

Polisen Östergötland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.