Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hässleholm, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation

Detonation centrala Hässleholm

Hässleholm, Skåne län

Kl. 00.53 inkom flertalet samtal om en explosion i centrala Hässleholm. Räddningstjänst och polis larmas och brottsplatsen kunde lokaliseras till en innergård där en restaurang har uteservering. Dörren in till själva restaurangen är bortsprängd. Än så länge rör det sig bara om materiella skador, inga personskador.

Platsen är för tillfället avspärrat i avvaktan på nationella bombskyddet samt kriminaltekniker. Vi ber allmänheten att inte närma sig platsen.

Uppdatering

kl. 05.20 Nationella bombskyddet tillsammans med kriminaltekniker jobbar på platsen. Avspärrningarna har minskats ner men brottsplats och närmaste omnejd förblir avspärrat tills man är helt klar. En anmäla om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.