Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Björkhem, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Kollision mellan lastbil och taxi på länsväg 990, i höjd med Björkhem

Björkhem, Strängnäs, Södermanlands län

12.56 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en trafikolycka på länsväg 990, i höjd med Björkhem. Enligt de initiala uppgifterna från SOS hade en lastbil och en taxibil kolliderat.

12.59 Polis på väg, liksom flera andra räddningsfordon.

13.19 Polis på plats.

Vägen är helt avstängd för trafik under räddningsarbetet.

19:00

Uppdatering:

Trafikolyckan var en kraftig kollision mellan en personbil och en lastbil. Tre personer drabbades.

Två personer, en man och en kvinna i 40-årsåldern, färdades i lastbilen. Båda fördes till sjukhus i ambulans för kontroll. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuellt skadeläge.

En person, en man i 50-årsåldern, färdades i personbilen. Personen fördes till sjukhus där han senare avled av sina skador. Anhöriga har underrättats.

Polisen kommer att utreda orsaken till trafikolyckan och en förundersökning gällande vållande till annans död har inletts. Båda fordonen har tagits i beslag och kommer att undersökas av polisens kriminaltekniker.

Det finns ingen person som är misstänkt för brottet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.