Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering

Mord/dråp - uppdaterad information i ärendet med den kvinna som anträffades död i utkanten av ett villaområde i Eskilstuna i söndags eftermiddag.

Eskilstuna, Södermanlands län

Kvinnan var senast synlig i Eskilstuna under kvällen onsdagen den 14 februari och hon anmäldes försvunnen fredagen den 16 februari.

I utredningen är vi intresserade av att få in tips, både generellt kring händelsen och kvinnan, men i synnerhet kopplat till området Hagnestahill i Eskilstuna, under kvällen/natten, onsdagen den 14 februari till torsdagen den 15 februari.

Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet och vi fortsätter arbetet med kartläggning av kvinnans liv och hennes sista timmar samt med förhör av för utredningen intressanta personer. Vi inväntar även besked från obduktionen, men vi kan inte precisera närmare när i tid detta besked kommer.

Vi har förstått att det förekommer en hel del ryktesspridning kopplat till ärendet, men det är uppgifter som vi varken kan bekräfta eller dementera i nuläget.

Kontaktperson för media är spaningsledare Jonas Bergman, tf gruppchef vid grova brottsgruppen, tel. 010-566 95 92.

Polisen Södermanland