Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermalm, Allhelgonagatan, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp

Skottlossning på Södermalm - En person träffad och avliden

Södermalm, Allhelgonagatan, Stockholm, Stockholms län

Polisen larmas om att en skottlossning ägt rum på Allhelgonagatan på Södermalm. På platsen har en man träffats och livräddande åtgärder sätts in.
Polisinsatsen är mycket stor och brottplatsen är avspärrad. Flera personer tros ha blivit vittnen till händelsen och förutom att jaga en eller flera gärningsmän pågår informationsinhämtning om händelsen på brottsplatsen. 

Uppdatering kl 22:22
Mannen som träffades av skott på Allhelgonagatan dog på platsen och polisen har därför inlett en förundersökning om mord. Han var i 40-årsåldern och anhöriga har underrättats om att mannen dött.
Polisen har också gripit en person för inblandning i brottet, men kan i nuläget inte kommentera några andra omständigheter kring den personen.
Vid brottet avlossades ett flertal skott och bland annat har bilar på gatan träffats. Dessa tas därför i beslag för teknisk undersökning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.