Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Holmsund, Skellefteå, Västanträsk, Sandbacka, Västerbotten Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll

Västerbotten, inga särskilda händelser att rapportera.

Holmsund, Skellefteå, Västanträsk, Sandbacka, Västerbotten

Inga större händelser, här är ett urval:

Polisen i Umeå har omhändertagit två personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person befann sig i Holmsund, en person åkte buss. En är förd till tillnyktringsenheten på sjukhuset, en är förd till polisstationen.

I Skellefteå omhändertogs en berusad kvinna enligt LOB efter att hon upprepade gånger sparkat på en dörr till en bostad.

På lv364 i Västanträsk har en viltolycka rapporterats in, vid 18:30-tiden. Det är en lastbil som kolliderat med en älg. Oklart om djuret skadats i olyckan. Eftersöksjägare ska åka ut och kontrollera djuret.

Vid 19-tiden fick polisen information angående en bil som stod mitt i vägen på Sandbacka, Umeå. Efter kontakt med bilägaren visade det sig att bensinen tagit slut och problemet var löst en stund senare.

Polisen har också kontrollerat flera trafikanter runt om i länet. Böter har utfärdats till en bilist i Skellefteå, en annan bilist fick en tillsägelse då bilens rutor var smutsiga och flera trafikanter har passerat utan anmärkning.

Polisen Västerbotten