Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Skogsstigar, Gimo, Alunda, Golfklubben, Österbybruk, Länsstyrelsen, Öregrund, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka

"Polisrutan Östhammars kommun"

Östhammars Kommun, Skogsstigar, Gimo, Alunda, Golfklubben, Österbybruk, Länsstyrelsen, Öregrund, Östhammar, Uppsala län

Polisrutan Östhammars kommun.

Problem med ungdomar som är ute och kör moped på skogsstigar.  Det är förbjudet och  vägarna körs sönder och förstörs. Uppmaning till er föräldrar att prata med era barn som kör moped att tänka till vart de kör någonstans och hur de kör.

Mörkret sänker sig över oss och jag uppmanar alla som är ute mycket att använda både varselväst och reflexer, bra även med någon form ljuskägla så ni verkligen syns och olyckor kan undvikas.

Åtta stycken viltolyckor  inrapporterade.

Veckans redovisning av anmälda brott.

Östhammar: Stöld på ÖoB.  Bedrägeri vid två tillfällen och med två olika målsägande.  Klotter på en garageport.

Gimo: En person misstänkt för narkotikabrott eget bruk/innehav samt brott mot dopningslagen.  Misshandel vid två tillfällen och två målsägande men samma gärningsman.

Alunda: Stöld av en golfbil från golfklubben.

Österbybruk: En person misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd.
Djurplågeri där länsstyrelsen anser att ägaren brustit i sin tillsyn.

Öregrund: Skadegörelse genom att någon har kastat färg på rådhusets fasad.  Skadegörelse på biografen genom att någon krossat en ruta.

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 114 14. Om det handlar om pågående brott ringer du 112. Vill du skicka mail till mig så har jag adressen.
agnetha.degerstedt@polisen.se

Polisinspektör
Agnetha Degerstedt

Polisen Uppsala län