Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Koppom, Arvika, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person

Den försvunna kvinnan är anträffad.

Koppom, Arvika, Värmlands län

Uppdatering 231107, kl. 02.30

Den försvunna kvinnan anträffades av räddningstjänsten (Bergslagens räddningstjänst) i ett vattendrag en bit från kvinnans bostad. Kvinnan är avliden. Anhöriga är underrättade.

Statlig räddningstjänst jämlikt LSO 4:4§ avslutad.

-----

Polisen söker uppgifter om en person som är saknad och anmäld försvunnen.

Personen är en kvinna i 60-årsåldern. Kvinnan är ca 1,68 centimeter lång och har blont axellångt hår. Kvinna har glasögon och bar vid försvinnandet mörka kläder samt kängor som är svarta alternativt gråa. Kvinnan lämnade sitt hem som ligger strax söder om Koppom under morgonen och har inte varit kontaktbar sedan dess.

Om ni har uppgifter om kvinnan och hennes position kontakta polisen på 112.

Uppdaterad 21.40:

Ärendet är klassat enligt LSO 4:4, lag om skydd mot olyckor 231106 kl. 20.27. En räddingsledare sköter nu ledningen enligt särskild ordning. På platsen kring Koppom leder en polisinsatschef. Sökandet sker med hundpatruller och polispersonal.

Med anledning av väderlek och den låga molnbasen är det ej möjligt för helikopter att flyga för tillfället. Sökandet fortgår dock med fullkraft.