Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Brogatan, Citygrillen, Tempel, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt

En kvinna anmäler att hon utsatts för en våldtäkt, utomhus i närheten av Biblioteket i Karlstad.

Brogatan, Citygrillen, Tempel, Karlstad, Värmlands län

Under natten anmäler en kvinna att hon blivit våldtagen av en man på Brogatan i Karlstad i närheten av Biblioteket. Brottet anges ha skett mellan 04:00 till 04:20.

Kvinnan uppger att hon blir uppvaktad av en man inne på Citygrillen där hon uppehåller sig efter att ha lämnat krogen Tempel någonstans vid tidpunkten 02:00 till 02:30.

Mannen och kvinnan har en konversation inne på Citygrillen och efter en tid lämnar kvinnan Citygrillen och mannen följer då efter henne.
Vid Brogatan tar mannen tag i kvinnan och genomför en våldtäkt.

I utredningen anges att flera personer har varit i anslutning till händelserna innan brottet begås och polisen kommer att genomföra förhör med dessa.

Polisen är dock angelägen om att vittnen hör av sig till polisen om man befunnit sig i anslutning till de angivna platserna under den ganska utsträckta tiden.

Uppgifter kan lämnas på telefonnummer 010-56 70300 under söndagen och hänvisas där efter till telefonnummer 114 14

Polisen har genomfört en teknisk undersökning i området där det anges att våldtäkten har skett och kvinnan är förd till sjukvården.

Polisen Värmland