Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrböle, Skellefteå Centrum, Umeå, Väst På Stan, Vännäsvägen, Gammlia, Lycksele, Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll

Sammanfattning 21:00-23:00

Norrböle, Skellefteå Centrum, Umeå, Väst På Stan, Vännäsvägen, Gammlia, Lycksele, Västerbotten, Västerbottens län

21:24 Skellefteå / Norrböle/ skadegörelse

Skadegörelse har utförts på två personbilar. Bilarna har fått rutor inslagna. Polispatrull har varit på plats och vidtagit utredningsåtgärder. Anmälan om skadegörelse

21:28 Skellefteå / centrum / fylleri

En person omhändertagen för fylleri och förd till polisstationen för tillnyktring.

 

21:31 Umeå / Väst på stan / Vännäsvägen / trafikbrott

En bil har av polispatrull stoppats pga att det satt personer på bilens tak under färd. Anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad gentemot föraren på bilen.

 

21:51 Skellefteå / centrum / narkotikabrott.

En person har av polispatrull anträffats narkotikapåverkad. Personen fördes till polisstationen för sk. kroppsbesiktning/urinprov samt anmälningsupptagning.

 

22:01 Umeå / Gammlia / drograttfylleri.

Polispatrull har stoppat en mopedist. Mopedisten misstänktes för drograttfylleri. Mopedisten försökte springa ifrån patrullen men patrullen kunde efter en stunds jakt komma ifatt. Mopedisten är förd till polisstationen för blodprovstagning och anmälningsupptagning. Mopeden är tagen i beslag.

 

22:19 Skellefteå / centrum / fylleri.

En 17-åring har omhändertagits för fylleri och skjutsats hem av polispatrull till föräldrarna.

 

 22:21 Lycksele / centrum / misshandel.

En kille född -01 har blivit slagen av en man efter en ordväxling om trafikregler. Polispatrull har varit på plats där man hållit upprättat anmälan om misshandel samt hållit förhör.

 

22:53 Skellefteå / centrum / trafikbrott.

En bil har stoppats av polispatrull där föraren fått böter för olagligt tonade rutor samt att att regskylten inte varit synlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisen Västerbotten