Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Klockarbäcken, Skelleftehamnsvägen, Skellefteå, Järnvägsallén, Bockholmsvägen, Nordmaling, Blå Vägen, Villanäs, Umeå Kommun, Alvik, Universitetsområdet, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

Västerbotten, Klockarbäcken, Skelleftehamnsvägen, Skellefteå, Järnvägsallén, Bockholmsvägen, Nordmaling, Blå Vägen, Villanäs, Umeå Kommun, Alvik, Universitetsområdet, Västerbottens län

07:06 På länsväg 363 vid Klockarbäcken, Umeå, utfördes en nykterhetskontroll där 30 utandningsprov gjordes. Samtliga var utan anmärkningar.

07:45 På Skelleftehamnsvägen i Klemensnäs, Skellefteå, utfärdades en ordningsbot.

07:48 En nykterhetskontroll utfördes på Järnvägsallén i centrala Umeå. 40 förare fick göra ett utandningsprov och alla var utan anmärkningar.

07:59 På Bockholmsvägen i Skellefteå utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse. Hastigheten som uppmättes var 77 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

09:25 I Nordmaling utfärdas en ordningsbot på grund av att bilbälte inte användes.

10:29 På Blå vägen i höjd med Villanäs, Umeå kommun, utfärdades på grund av hastighetsöverträdelse.

11:58 På E4/länsväg 541, Alvik i Umeå, utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse.

13:43 På Universitetsområdet i Umeå utfärdades en ordningsbot till en förare på grund av att handhållen mobiltelefon användes under färd.