Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Parkbron, Skellefteå Stadshotell, Länken, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering

Skellefteå, uppdatering angående försök till våldtäkt söndag den 25 november.

Parkbron, Skellefteå Stadshotell, Länken, Skellefteå, Västerbottens län

I förhör med målsägaren så har det framkommit att den misstänkte gärningsmannen ska vara längre än 175 cm och ha burit mörka kläder.

Polisen i Skellefteå har fått en del tips, men är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som rört sig i närheten av Parkbron, iakttagit något i området, eller vet om någon som rört sig i området mellan klockan 02.00-03.15 natten mot söndag den 25 november. Vi vill även komma i kontakt med en man som ska ha stått och rökt utanför entrén till Skellefteå stadshotell vid klockan 03.15.

Polisen nås direkt via en särskild tipstelefon med telefonnummer 073-020 58 16. Det går även att e-posta information via polisens tipsformulär. Länken till formuläret finns här nedanför.

Polisens arbete fortsätter genom att förhör ska hållas med ett antal personer som kan tänkas ha uppgifter och iakttagelser som kan vara av intresse i förundersökningen. Inhämtning och granskning av övervakningsfilmer pågår också parallellt.