Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ettan, Varbergsvägen, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt

ICA Ettan, Varbergsvägen, stöld av varor och våld mot personal

Ettan, Varbergsvägen, Sundsvall, Västernorrlands län

Rånet är ett sk motvärnsfall, dvs en person som stjäl varor och sedan med våld hindrar ett återtagande.

Polisens får larm om ett överfall från ett bärbart larm ICA Ettan. Den preliminära informationen säger att det är känd missbrukartjej som stulit varor och när personalen försökte stoppa henne så slog hon till en av dessa.

Enligt samma preliminära uppgifter är den personal som utsattes för våld ok.

Den misstänkta kvinnan har lämnat butiken i okänd riktning men tack vare vittnen på plats så kan hundpatrullen börja sitt eftersök i en angiven riktning.

Hundföraren meddelar kl 09:30 att den misstänkta kvinnan är gripen efter spårning. Kvinnan förs till polisstationen och utredningsarbetet tar sin början. Utredningen leds till en början av jourhavande förundersökningsledare som sedan kontaktar jourhavande åklagare för att få ett beslut om kvinnan ska anhållas eller friges.

 

Polisen Västernorrland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.