Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag

Sammanfattning

Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län

14.32 Sundsvall, Stöld: Polisen får kännedom om att en ruta är krossad i en fastighet utanför Sundsvall. Patrull åker till platsen och skriver anmälan om stöld samt genomför en brottsplats undersökning.

15.50 Kramfors, Bedrägeri: Polispatrull stoppar en bil föraren en man född 74 misstänks för bedrägeri och grips på platsen av patrull. Mannen anhålls senare av åklagare. Vittnen har sett aktuellt fordon i samband med bedrägerier har skett.

17.15 Örnsköldsvik, Misshandel: En kvinna född 90 har blivit misshandlad. Mannen grips på platsen av patrull. Patrull skriver anmälan och håller förhör.

17.32 Sundsvall, Misshandel: En kvinna i 40 års åldern har under kvällen blivit misshandlad av sin make. Patrullen skriver anmälan Misshandel och ofredande samt håller förhör på platsen.

18.43 Härnösand: Polis patrull i Härnösand anträffar en man som är efterlyst för att han ska avtjäna ett fängelse straff. Mannen är i 30 års åldern och transporteras till häktet i Saltvik. 

19.45 Sundsvall, Misshandel: Kvinna född 85 har blivit misshandlad på Navet. Patrullen skriver anmälan misshandel. Gärningsmannen har lämnat platsen.

19:03 Örnsköldsvik, Tillgrepp av fortskaffningsmedel: Två personer anträffas kring en bil som visar sig vara stulen. En man född 92 och en kvinna född 85 grips på platsen. Bilen beslagtas för tekninsk undersökning. 

 

Polisen Västernorrland