Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsviks Kommun, Timrå, Sundsvall, Coop Forum, Forsa, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll

Sammanfattning 15:00 - 21:00

Örnsköldsviks Kommun, Timrå, Sundsvall, Coop Forum, Forsa, Västernorrland, Västernorrlands län

Villa inbrott, Örnsköldsvik

Under helgen har det varit inbrott i flera villor i Örnsköldsviks kommun. Polispatrull har varit på plats och kriminaltekniker ska utföra brottsplatsundersökningar under måndag.

 

15:45 Rattfylleri, Timrå

Polisen stoppade en bil där föraren, kvinna i 40-års åldern, misstänktes för rattfylleri genom droger. Föraren medtogs för kroppsbesiktning.

 

16:00 Misshandel, Sundsvall

Polisen kallades till Flänsia camping då en person blivit skuren med kniv. Målsäganden var skuren i armen och transporterades med ambulans för tillsyn av skadorna. Polisen önskar kontakt med vittnen till händelsen.

 

16:20 Stöld, Örnsköldsvik

Flera personer har tillgripit kött från Coop Forum i Örnsköldsvik. De lämnade platsen i en bil men anträffades senare av polispatrull. Personerna frigavs efter förhör och köttet tog i beslag.

 

21:00 Inbrott, Sundsvall

Vaktbolag kontaktade polisen angående ett inbrott på Forsa Förskola. Ett fönster var krossat och det var oreda inne i lokalen. Vid anmälningstillfället var det oklart om någonting tillgripits.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.