Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Lunde, Sundsvall, Skönsbergsvägen, Stöde, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Kramfors, Lunde, Sundsvall, Skönsbergsvägen, Stöde, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:12 Trafikbrott, Kramfors: Bilförare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse på länsväg 332, Lunde.

23:18 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall: Polisen får samtal om att okänd gärningsperson har kört in i parkerad personbil på Skönsbergsvägen med en bil, som visar sig vara stulen, och sedan smitit från platsen. Polisen spårar med hund på platsen utan att påträffa någon misstänkt.

Två kvinnor i 20-årsåldern har observerats på platsen. Den ena har ljust hår och bar mörka kläder. Den andra har mörkt hår och bar ljusa mjukisbyxor.

Om någon gjort iakttagelser i området mellan 22:30 och 23:45 tar polisen tacksamt emot tips via 114 14.

03:23 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till E14, Stöde, med anledning av en trafikolycka där en bil med två personer ska ha voltat. Föraren förs med ambulans till sjukvård. Skadeläget är okänt. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.