Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Krossvägen, Sundsvall, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt, försök

Försök till våldtäkt, Sundsvall

Västernorrlands Län, Krossvägen, Sundsvall, Västernorrlands län

Polisen i Västernorrlands län har under kvällen haft flertal polispatruller som arbetat med ett ärende där förundersökning är inlett på försök till våldtäkt. Brottsplatsen är utomhus vid Krossvägen i Sundsvall. Brottet har ägt rum mellan 2021-11-17 kl 20:25 - 2021-11-17 20:35.

Målsägande en kvinna har klivit av bussen och gått efter vägen när hon blivit utsatt för brottet.

Polisen söker iakttagelser från platsen, om du har vistats vid den aktuella platsen vid det aktuella tillfället ring 11414 och uppge att du vill lämna tips i ärende 5000-K1399863-21

Uppdaterad kl 13:23 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

Under onsdagskvällen arbetade flera polisiära resurser med ärendet. Bland annat har en teknisk undersökning av brottsplatsen gjorts, polishund har använts för att söka spår och förhör har hållits.

Polisen jobbar vidare och i dag ska fler förhör hållas med personer som kan ha uppgifter att lämna. Innehållet i övervakningskameror ska också kontrolleras.

Ingen är frihetsberövad i nuläget.

Det är åklagare som leder ärendet.

Alla som har gjort iakttagelser gällande ärendet uppmanas att höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.