Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Traversgatan, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skadegörelse

Ambulanspersonal larmade polis

Traversgatan, Västerås, Västmanlands län

Ambulanspersonal hade blivit skickade på ett hjärtstopp på Traversgatan men när de kom dit möttes de i stället av en väldigt aggressiv man. Mannen var så pass våldsam att ambulanspersonalen inte lyckades rå på honom, de tryckte därför på sina larm. Flera polisresurser skickades till platsen och under tiden hade ambulanspersonalen lyckats låsa in mannen i lastutrymmet i ambulansen. När patrullerna kom dit var mannen så pass våldsam att ambulansen gungade fram och tillbaka. Efter lite kraftsamling lyckades patrullerna säkra upp mannen och han kunde sedermera köras mot akuten för närmare kontroll av hans tillstånd. Mannen hade sparkat sönder en hel del utrustning i ambulansen varför han misstänks för skadegörelse.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.