Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hönö, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död

På Hönö har en man hittats avliden i en bostad.

Hönö, Göteborg, Västra Götalands län

Ambulans larmas till platsen då det ska ligga en livlös man i en bostad. Mannen konstateras vara avliden och omständigheter på platsen gör att ambulanspersonalen vill ha polis till adressen. Sjöpolisen samt ytterligare patrull är på plats och har spärrat av bostad för en teknisk undersökning.

Med anledning av att man för närvarade inte kan avgöra hur mannen avlidit inleds förundersökning med rubricering mord alternativt dråp.

Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från förundersökningen.

17.55 UPPDATERING
Mannen som hittades avliden är i 25-årsåldern. En rättsmedicinsk undersökning kommer att göras för att kunna fastställa dödsorsaken.

Polisens kriminaltekniker är på plats och har påbörjat sitt arbete och dörrknackning har inletts i området. Tre män har hämtats till förhör i ärendet. Under kvällen finns polisen kvar på Hönö i trygghetsskapande syfte.

19.55 Den avlidne mannens anhöriga är nu underrättade. De tre män som tidigare hämtades in till förhör är nu släppta.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.