Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Åttagården, Verkstadsgatan, Falköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk

Polis larmas till bråk/slagsmål vid Åttagården.

Åttagården, Verkstadsgatan, Falköping, Västra Götalands län

Enligt SOS har ett flertal personer varit involverade i ett slagmål/bråk vid en bilverkstad som ligger på Verkstadsgatan. Det finns även uppgifter om att en eller flera personer ska ha blivit skadade. Sammanhanget något oklart.

Polis larmas till platsen. Under tiden kommer nya uppgifter från platsen om att 10-12 personer ska vara involverade och att man slagits med tillhyggen.

Kl 16.37: Första polispatrull på plats. En person på plats uppges vara skadad, möjligen rispad med kniv i huvudet. Ambulans kallas till platsen. I övrigt så har situationen som verkar ha en bakgrund i ett tidigare bråk/hot ha lugnat ner sig. Två personer ska ha lämnat platsen i en bil.

Ytterligere polispatruller anländer till platsen för bråket.

Ett flertal av de involverade känner varann sedan tidigare. Det finns även uppgifter om att ytterligare person/man som kan vara skadad, möjligen knivskuren i en arm. Var han befinner sig är för närvarande inte känt.

Kl 17.23, UPPDATERING:
En man grips misstänkt för grov misshandel på plats, ytterligare en en man har pekats ut som misstänkt men är ännu inte gripen. En man körs till sjukhus med hjälp av ambulans, oklara skador. I händelsen finns det för närvarande tre målsägande/offer inklusive den man som körts till sjukhus. Ett flertal förhör genomförs på plats.  

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.