Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lindholmen, Stenpiren, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk

Bråk mellan ett 40-tal ungdomar på Lindholmen (Diagonalen) enligt vittnen.

Lindholmen, Stenpiren, Göteborg, Västra Götalands län

Polisen larmas till Lindholmen med anledning av bråk mellan ungdomar i Gymnasieåldern. Enligt vittnen så ska det involvera ett 40-tal ungdomar, vissa med tillhyggen och någon/några uppges vara skadade, allt enligt vittnen. Det ska ha även varit någon kniv synlig, enligt vittnen. Samtliga uppges vara iklädda sk Hoodies/maskerade. Polis och ambulans åker till platsen. 

Kl 14.27: Polis på plats. Två skadade ska ha anträffas på platsen, dock oklar uppgift. Det uppges även att hittats någon skadad vid Stenpiren. En förundersökning med rubricering grov misshandel inleds. Mycket osäkra uppgifter inkommer från ett flertal närområden kring Lindholmen. Ett flertal personer kontolleras av polis i närområdet. 

Vad händelsen handlar om vet polisen ännu inte. Ännu ingen gripen. Uppgifterna om skadade personer har ännu inte kunnat bekräftas av polis. 

Kl 16.00: Insatsen i stort sett avslutad. Ännu oklart vad som inträffat. Polisen samlar in uppgifter till underlag för anmälan.  

En person har konstaterats skadad, oklar omfattning. Ytterligare en person har varit synlig med någon typ av skada men är inte anträffad. Ingen person har i nuläget blivit gripen eller frihetsberövad. Förundersökning med rubricering grov misshandel fortgår. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.