Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Centrumvägen, Färgelanda, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån övrigt

Ett apotek i centrala Färgelanda har blivit utsatt för ett rån.

Centrumvägen, Färgelanda, Västra Götalands län

Polisen får in sk överfallslarm från ett apotek vid Centrumvägen. När polisen ringer upp så  bekräftas att man blivit utsatt för ett rån.

Två okända maskerade män beväpnade med knivar har varit inne i lokalen, de har begärt att få narkotika i samband med att de hotat personalen och stängt in dem i en städskrubb. Ingen i personalen har dock blivit fysiskt skadad.

De båda misstänkta männen har lämnat platsen efter ett par minuter och fick då med sig en okänd mängd läkemedel.

Polisen söker i närområdet efter de två misstänka männen men ännu är ingen gripen. Polisen har även stoppat fordon för kontroll men detta har inte heller givit något resultat. Polisen har även satt in hund för att söka i närområdet.  

Platsen spärras av för teknisk undersökning. Den tekniska undersökningen kommer att genomföras först under lördagen. Platsen bevakas under natten.

Ingen gripen.

 

   

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.