Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Väne Ryr, Vänersborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Uppdatering

Polisen söker vittnen till ett väpnat rån som inträffade under kvällen den 21/2. Rånet inträffade vid Gundlebo Väne Ryr.

Väne Ryr, Vänersborg, Västra Götalands län

Vid rånet stals ett flertal vapen och den person som var i bostaden utsattes för vapenhot. Rånet inträffade tisdagen den 21/1, ca kl 21.00.

Platsen/fastigheten där rånet begicks är beläget vid en adress som heter Gundlebo Väne Ryr. Platsen är avskild ute på landet och den är svår att hitta fastigheten. Polisen är övertygad om att gärningsmännen varit på platsen tidigare och att de hade kännedom om att vapen förvarades där.

Av den anledningen så söker nu polisen vittnen/uppgifter som rör fordon eller personer som kört/rört sig i närområdet vid tidpunkten för rånet alternativt under en period före det att rånet inträffat. Det gäller även iakttagelser som ligger så långt före rånet, dvs under ett antal veckor för rånet.

Har du/ni sett något som kan vara av intresse för utredningen, kontakta polisen på telefon 114 14. Ange vilken händelse som din uppgift handlar om. Alla uppgifter är av intresse.   

Polisen Västra Götaland