Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västgötagatan, Midjan, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt, försök

Polisen vill få en tips från allmänheten gällande ett sexuellt angrepp mot en kvinna i Uddevalla på kvällen den 22 mars vid 22.40-tiden.

Västgötagatan, Midjan, Uddevalla, Västra Götalands län

Vid Västgötagatan är det en kvinna i 40-årsåldern som blir sexuellt angripen av en man som troligtvis förföljt henne en stund. Utav okänd anledning avbryter mannen angreppet och försvinner från platsen. Kvinnan klarar sig utan skador men chockas. Hon tar kontakt med polisen som skriver en anmälan gällande försök till våldtäkt.

Mannen är cirka 25-30 år gammal, cirka 170-180 cm lång, har brunsvart tjockt hår med rak lugg. Han var iklädd en flerfärgad tjock tröja som slutade nedanför midjan och nertill hade han ljusare jeans på sig.

Vi vill gärna komma i kontakt med er som eventuellt sett något eller vet något om händelsen. Om det är någon som själv råkat ut för mannen men inte anmält detta till polisen vill vi att du ringer 114 14 och berättar.

Polisen Västra Götaland