Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrängen, Huskvarna, Barnhemsgatan, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

En lugn natt. Nedan följer ett kort sammandrag från nattens händelser i länet. Utöver dessa ingen nämnvärt att rapportera.

Norrängen, Huskvarna, Barnhemsgatan, Jönköping, Jönköpings län

23.10 En man i 30-årsåldern som stoppas och kontrolleras i en bil på Norrängen i Huskvarna och får följa med på kroppsbesiktning misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, i vardagligt tal benämnt som drograttfylleri. Fri efter blodprovstagning och förhör.


04.27 Ett pågående inbrott i en container på en byggarbetsplats på Barnhemsgatan, Jönköping. Inbrottet upptäcks av ett larmbolag och man kan se en gärningsman på kamera. När polis anländer har gärningsmannen försvunnit men kan spåras med hund då han flyr från platsen. Mannen som är i 60-årsåldern gripen misstänkt för stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.