Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jakobsbergs Centrum, Hundbiten, Järfälla, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån

Tre gärningspersoner greps misstänkta för rån som skett i närheten på Ynglingaväggen.

Jakobsbergs Centrum, Hundbiten, Järfälla, Stockholms län

Brottsoffren gick från Jakobsbergs centrum och var i närheten av en skola när tre gärningspersonerna kom ifatt brottsoffren. De tre gärningspersonerna hotade till sig en mobiltelefon. I samband med rånet visade en av gärningspersonerna ett vasst föremål  samt att ett av brottsoffren blev sparkad till marken. Han behövde inte ambulanssjukvård på platsen.

När polisen var i området och sökte efter gärningspersonerna såg de tre personer som stämde in på den beskrivning som fanns. De tre personerna började springa från poliserna, en av personerna sprangs i fatt och greps. De andra två greps efter sökning med hundpatrull.

Alla tre män i 20- års åldern greps misstänkta för rån. Två av dem är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. En av de tre gripna fick sjukhusvård innan han fördes till arresten, detta då han blev hundbiten i samband med gripandet.