Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östermalm, Erik Dahlbergsgatan, Tessinparken, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri

Kvinna medtagen till stationen för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri. Hon kontrollerades på Östermalm efter en singelolycka.

Östermalm, Erik Dahlbergsgatan, Tessinparken, Stockholm, Stockholms län

Polisen fick samtal om en singelolycka på Erik Dahlbergsgatan i närheten av Tessinparken. På plats fattade polisen misstankar om att kvinnan kunde ha kört fordonet under påverkan av droger eller alkohol. Hon medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt för rattfylleri.

Uppdatering klockan 10:02
Inne på stationen uppmättes förarens alkoholhalt till 0.37 milligram per liter utandningsluft. Hon är misstänkt för rattfylleri. Hennes körkort omhändertogs och Transportstyrelsen kommer besluta om körkortsbehörigheten ska omhändertas.

Vid olyckan körde föraren in i ett parkerat fordon samt körde på en gångtrafikant. Gångtrafikanten chockades men uppgav att hon inte behövde ambulanssjukvård för smärtan i ena knät.

Polisen kommer utreda hur olyckan gick till.