Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norsjö, Nordmaling, Brattfors, Åsele, Umeå, Djäkneböle, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Norsjö, Nordmaling, Brattfors, Åsele, Umeå, Djäkneböle, Västerbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks även för skadegörelse efter att ha krossat en bilruta. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

03:19 Viltolycka, Norsjö: Lastbil krockar med älg på länsväg 712, Melsliden. Ingen person skadas vid olyckan. Det är oklart hur det gick för älgen och en eftersöksjägare kallas ut.

03:38 Viltolycka, Nordmaling: Minibuss krockar med älg på väg 512, Brattfors. Föraren klagar på nacksmärta och förs med ambulans till sjukvård. Vägen stängs av för att saneras från glassplitter. En eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera hur det gick för älgen. Polispatrull upprättar en anmälan utan misstanke om brott.

03:50 Ofredande, Åsele: Polispatrull beordras till en adress med anledning av ett bråk mellan två personer där en uppges ha knuffat den andra. Polisen håller förhör på platsen och upprättar en anmälan gällande ofredande.

06:28 Viltolycka, Umeå: Lastbil krockar med älg på länsväg 512, Djäkneböle. Ingen person skadas vid olyckan. En eftersöksjägare kallas ut då älgen sprang iväg från olycksplatsen.