Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Matfors, Sundsvall, Birsta, Älandsbro, Köpmanholmen, Örnsköldsvik, Stenstaden, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av händelser.

Matfors, Sundsvall, Birsta, Älandsbro, Köpmanholmen, Örnsköldsvik, Stenstaden, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:15 Stöld/inbrott skola i Matfors, Sundsvall. Polis beordras till platsen. Oklart vad som stulits. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning och säkrat spår. En anmälan kommer att upprättas.

00:46 Misshandel Sundsvall. Taxi som kört flera personer till Birsta och kunden vägrar betala. Ska vara en tjej som åkt taxi och sedan slagit chauffören. Polis som kommer till platsen har hållit förhör med inblandade parter. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:14 Rådjursolycka på E4 vid Älandsbro. Inga personskador. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

01:17 Rådjursolycka Köpmanholmen, Örnsköldsvik. Inga personskador. Rådjuret skadat och avlivat på plats. Eftersöksjägare utkallad.

02:16 Misshandel Sundsvall. Samtal om bråk på restaurang i Stenstaden, Sundsvall. Polis beordras till platsen. Ung kvinna som fått ansiktsskador inne på en restaurang, hon förs med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel upprättas.

05:37 Stöld/inbrott Sundsvall. Inbrott på hälsocentral i Matfors. Inbrott via ett fönster. Polis beordras till platsen. Oklart vad som stulits. Polis har dokumenterat brottsplatsen, en anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.