Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Folkets Hus, Bollstabruk, Timrå Industriområde, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kramfors, Folkets Hus, Bollstabruk, Timrå Industriområde, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:07 Motorfordon stöld, Kramfors
Polisen får samtal från en man som blivit av med sin bil utanför Folkets Hus i Bollstabruk. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas och bilen efterlyses. Polis har haft utkik efter bilen under natten, men utan att hitta den.

23:36 Försvunnen person, Örnsköldsvik
Se notis i länken nedan.

01:04 Stöld/inbrott, Timrå
En väktare ringer till polisen om att det varit inbrott på ett företag på Timrå industriområde. Det har även varit inbrott i en av företagets bilar. Datorer saknas. Patrullen har fotograferat på platsen och hållit förhör med vittnen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.