Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stöde, Kramfors, Sörberge, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Stöde, Kramfors, Sörberge, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Stöld genom inbrott, Stöde, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett inbrott i en företagslokal. Två misstänkta gärningspersoner har setts på platsen. När polisen kommer till platsen finns ingen person kvar där. Någon misstänkt kan inte heller hittas i närområdet.

Det är oklart om något är stulet. Polisen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

01.19 Grov stöld genom inbrott, Kramfors centrum
Polisen beordras till en butikslokal på grund av ett pågående inbrott, två män har setts på platsen. De har tagit sig in genom en dörr. Gärningsmännen stjäl en större mängd alkohol och när polisen kommer till platsen har de hunnit lämna den. En brottsplatsundersökning har utförts, en anmälan om grov stöld genom inbrott upprättas.

04.30 Stöld genom inbrott, Timrå
Polisen beordras till en skola på Sörberge i Timrå där det har gått ett inbrottslarm. Den okända gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster och tillgripit gods, oklart vad. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning, en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Polisen efterfrågar iakttagelser:

Har du några tips eller har gjort iakttagelser som kan kopplas till något av dessa inbrott, ring polisen på 114 14. Vid pågående brott, ring 112.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.