Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Docksta, Bjästa, Sundsvall, Bredsand, Sollefteå, Graninge, Helgum, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Kramfors, Docksta, Bjästa, Sundsvall, Bredsand, Sollefteå, Graninge, Helgum, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

00:52 Trafikolycka, Kramfors
Polisen får samtal om en singelolycka på E4:an mellan Docksta och Bjästa. En bilist ska ha kört in i mitträcket. Det finns inga uppgifter om att föraren ska ha kommit till skada. Bilen bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

01:51 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer om en bil som kört på en lyktstolpe vid en butik i Bredsand. När patrullen kommer till platsen har föraren lämnat. Patrullen dokumenterar och upprättare en anmälan om vårdslöshet i trafik, smitning.

02:50 Viltolycka, Sollefteå
Ett tåg har kolliderat med en älg mellan Graninge och Helgum. Älgen skadades i olyckan och eftersöksjägare kontaktad.

05:51 Stöld, Härnösand
Polisen får samtal om två personer som misstänks ha stulit en moped. Personerna ses skruva med mopeden i centrum, men springer därifrån. Patrullen upprättar en anmälan och ägaren kontaktas.