Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Landvettervägen, Örebro, Sahlgrenska Sjukhuset, Partille, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Tre personbilar ska vara involverade i en trafikolycka på E20 vid Partille södra enligt SOS.

Landvettervägen, Örebro, Sahlgrenska Sjukhuset, Partille, Västra Götalands län

Olyckan ska ha inträffat på E20 vid avfart mot Slottsmotet mot Landvettervägen. I nuläget inga uppgifter om personskador från SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen.

Polis på plats.

Tre personbilar hittas på platsen. Vittnen har talat om att det varit en vårdslös färd på minst en av bilarna. Denna bil hittas tom dvs ingen förare. Bilen beskrivs som vållande till olyckan. Inga kända personskador. Bilen bärgas från platsen.  Polisen upprättar anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycksplats.  

Den vållande bilen hemmahörande i Örebro. En man uppges ha avvikit från olycksplatsen. Ännu ej gripen/frihetsberövad.

En ung kvinna som befann sig i en av de andra bilarna har körts till Sahlgrenska sjukhuset med hjälp av ambulans. Oklar skadebild.

Ännu inga uppgifter om personskador från den tredje bilen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.