Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga hot En man är gripen efter stök på bibliotek och vårdcentral.

Falkenberg, Hallands län

Strax efter lunch får vi in ett larm om ett bråk på biblioteket. En man har uppträtt hotfullt mot personalen och andra på biblioteket. I samband med detta har tre personer konfronterat mannen och det uppstår bråk. Samtliga lämnar sedan. Inga uppgifter om ambulansbehov. Vid 14:08 får vi in ett överfallslarm från en vårdcentral. Samma man har hotat personal och bland annat vält ner en kruka. Polis kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för flera fall av olaga hot och misshandel. 

Uppdatering kl.15:56 Polis har senare lokaliserat de tre personerna. Händelsen har renderat i att mannen, som greps är misstänkt för tre fall av misshandel och fyra fall av olaga hot. De tre personerna som konfronterat mannen är samtliga misstänkta för misshandel, men också målsägande för både misshandel och olaga hot. Fortsatt inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra