Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Storgatan, Vasängsvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett urval av händelser.

Halmstad, Storgatan, Vasängsvägen, Hallands län

02.09 Halmstad, rattfylleri
Polispatrull stoppar en personbil för kontroll på E6 Vilhelmsfäöt. Föraren är en kvinna född -95, hon tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. I bilen hittas narkotika, detta tas i beslag. Anmälan skrivs.

04.40 Halmstad, misshandel
Polis larmas till Mc Donalds på Storgatan där fem personer är inblandade i ett bråk. Två lämnar platsen, polis spnar i området utan resultat. Inga ytterligare omständigheter finns i nuläget.  

06.35 Halmstad, brand
Bilar brinner i ett garage på Vasängsvägen. Pågående insats.

Uppdatering kl 11.45: Räddningstjänst har nu avslutat eftersläckningen och polis kan spärra av brandplatsen för teknisk undersökning. Cirka 15-20 bilar parkerade i en garagelänga har brunnit. En förundersökning gällande mordbrand är inledd. Ingen är gripen i nuläget. Polis tar emot tips om iakttagelser som kan hjälpa till i utredningsarbetet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.