Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Krokom, Tulleråsen, Nordannälden, Östersund, Berg, Storsjö, Ljungdalen, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Jämtlands län, en sammanfattning av eftermiddagens och kvällens händelser.

Krokom, Tulleråsen, Nordannälden, Östersund, Berg, Storsjö, Ljungdalen, Jämtlands län

Det har under dagen varit problem med att publicera händelsenotiser på polisen.se. Här följer därför en sammanfattning av inkomna händelser från klockan 15.00.

16.41 Trafikolycka vilt, Krokom, Tulleråsen-Nordannälden länsväg 340
En personbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera den.

16.56 Stöld i butik, Östersund, Odenskogs industriområde
En man envarsgripen misstänkt för försök till stöld i en butik. Han ska ha burit på en specialpreparerad väska. Mannen misstänks även för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Kroppsbesiktning (provtagning) har utförts och förhör har hållits.

18.00 Trafikolycka vilt, Krokom, Kaxhön
En personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera det.

18.47 Trafikhinder, Östersund, Lit riksväg 87
Polis stängde tillfälligt av riksväg 87 i samband med en bärgning av en lastbil som kört av vägen tidigare under kvällen. Klockan 20.08 meddelade patrullen att bärgningen var avklarad och att trafiken flyter på som vanligt igen.

19.20 Trafikolycka vilt, Berg, Storsjö-Ljungdalen länsväg 535
En personbil som kolliderat med en älg. Inga personskador uppstod. Älgen lämnade platsen och en eftersöksjägare har kallats ut för att spåra och kontrollera den.

Mest läst av andra