Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Österängen, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Polisen utreder mord i Jönköping.

Österängen, Jönköping, Jönköpings län

KL 09.45 inkommer samtal till polisen om en livlös person som ligger på marken i ett skogsområde i Österängen Jönköping. Då polis och ambulans anländer kan man konstatera att personen är avliden. Då brott inte kan uteslutas inleds förundersökning gällande mord och platsen är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Den anträffade personen är i nuläget inte identifierad men det är en man. Informationsinhämtning pågår genom att aktivt söka vittnen och dörrknackning i närområdet.  Mikael Ehne //Vakthavande befäl.

Uppdatering 11:05: 

Polisen arbetar brett i ärendet för att utröna vad som kan ha skett. Om du besitter information som kan vara av värde för utredningen, kontakta oss då på 114 14. 

Uppdatering 13:30:

Polisen har identifierat den avlidne mannen. Anhöriga är ännu ej underrättade. 

Uppdatering 14:40:

Polisen arbetar ännu med teknisk undersökning på den plats där man anträffat mannen. Man håller även fortsatt förhör för att inhämta ytterligare information om det som inträffat. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson. 

Mest läst av andra