Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Larm om väpnat rån i Värnamo.

Värnamo, Jönköpings län

17.11 Polisen fick ett larm om att det ska ha skett ett väpnat rån mot en butik i Värnamo. Flera patruller har beordras till platsen.

17.15 Polis på plats för att bilda sig en uppfattning om vad som har hänt.

17.55 Polisen har pratat med vittnen till händelsen. Enligt uppgifter ska det vara en ensam och maskerad gärningsman. Han ska ha hotat personalen för att tvinga till sig pengar - eventuellt med någon form av tillhygge. Själva händelsen ska ha inträffat ungefär klockan 16.50. Personen ska sedan ha lämnat platsen till fots.

Polisen har spärrat av en mindre yta intill butiken för teknisk undersökning. Flera polispatruller, inklusive hundpatrull, arbetar på platsen.

Ingen person ska ha skadats fysiskt.

18.26 Ingen person har gripits misstänkt för rånet. Polisen har avslutat arbetet på platsen och avspärrningen har hävts. Nu kommer polisen att fortsätta utredningsarbetet bland annat genom att hålla fler vittnesförhör.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra