Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Oxhagen, Kalmar, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Misstänkt grovt brott i Oxhagen.

Oxhagen, Kalmar, Kalmar län

Flera polispatruller är på plats och utreder ett misstänkt grovt brott på en adress i Oxhagen. En man har hittats skadad i en lägenhet och har fört till sjukhus för vård. Flera personer som har befunnit sig i närheten av platsen har förts till polisstationen för förhör. Brottsplatsen är avspärrad och det kommer att genomföras en kriminalteknisk undersökning.

Uppdatering:

Larm inkom till polisen kl. 21:05 under fredagskvällen 26/2.

En man anträffades i en lägenhet i Kalmar med skador. Han avfördes till sjukhus med ambulans. Mannen förklarades senare avliden på sjukhuset. Anhöriga är underrättade.

Polisen har inlett förundersökning om mord. En man är frihetsberövad som skäligen misstänkt för brottet. Fortsatt utredning pågår, förhör med vittnen och misstänkt kommer att genomföras, samt teknisk undersökning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra