Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hovskulle, Växjö, Kronobergs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person

Växjö med omnejd. 62-årige Ulf är försvunnen.

Hovskulle, Växjö, Kronobergs län

62-årige Ulf lämnade hemmet i området Hovskulle någon gång mellan kl. 23.00 igår 4 maj och idag kl. 08.00. Därefter har han inte hörts av eller setts till.

Ulf har en demenssjukdom och minnesproblem, han kan ha svårt att hitta hem. Det är därför av vikt att Polisen får kännedom om var Ulf befinner sig och att han kommer till rätta.

Ulf är 183 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Håret är glest uppe på huvudet, hårfärgen är ljus och något grått.

Ulf bar vid försvinnandet glasögon och var klädd i svart jacka, blå jeans och mörkblå skor.

Om Ulf hittas eller observeras, vänligen ring Polisens växel på telefonnummer 114 14. Berätta att det gäller uppgift om en försvunnen person i Växjö och be att bli kopplad till regionledningscentralen.

Alla uppgifter och tips som kan leda till att Ulf återfinns tas tacksamt emot. 

Uppdatering kl. 22.55: Senaste observationen av Ulf är från 15-tiden idag, då han sågs utanför Häringetorp Återvinningscentral på Växjövägen/länsväg 707. Det finns också en observation av Ulf från samma plats vid 7-tiden i morse.

Polisen är intresserade av observationer i området runt återvinningscentralen. Var vänlig kontakta Polisen enligt tidigare instruktion om det finns uppgifter att lämna.