Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Gällivare, Norrbottens län

00:28 Olovlig körning - Gällivare
Polisen får samtal gällande en ung kvinna som kör runt i Gällivare. Kvinnan ska sakna körkort. Polispatrull stoppar aktuellt fordon och kontrollerar föraren. Föraren, en kvinna född -04 rapporteras för olovlig körning. Hon överlämnas till vårdnadshavare och en anmälan till socialtjänsten skrivs.

02:47 Misshandel - Gällivare
Polisen får samtal om ett pågånde bråk med flera personer involverade i centrala Gällivare. Polis skickas till platsen som upprättar anmälan gällande misshandel i två fall. Ingen person frihetsberövats och inga förhör genomförs på platsen på grund av hög berusningsgrad.

03:22 Misshandel - Haparanda
En man kontaktar polisen och uppger att han blivit misshandlad på väg hem från krogen. Gärningsmannen ska vara känd av målsägande. Polis skickas till platsen som upprättar anmälan gällande grov misshandel då målsägnade ska misshandlats med ett tillhygge. Även anmälan gällande två fall av olaga hot upprättas.