Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Hallsberg, Kumla, Lindesbergs Kommun, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till tisdag polisområde Örebro

Örebro, Hallsberg, Kumla, Lindesbergs Kommun, Örebro län

22.01 Örebro. Brott i nära relation. En man i fyrtioårsåldern har gripits misstänkt för olaga hot, ofredande samt barnfridsbrott. Mannen har hotat och ofredat en kvinna en jämnårig kvinna i nära relation. I lägenheten fanns även ett barn under tio år.

22.34 Hallsberg. Misshandel. Man i fyrtiofemårsåldern har gripits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i samma ålder. Misshandeln ska ha skett på ett hotell i Hallsberg. Personerna är bekanta för varandra.

02.49 Kumla. Olaga hot. En man i femtioårsåldern har gripits misstänkt för grovt olaga hot. Mannen ska under natten ha hotat en något år äldre kvinna. Han ska också ha hanterat vapen i berusat tillstånd. Mannen har licens för ett flertal vapen. Han har inte avlossat några skott i samband med händelsen. Mannens samtliga vapen har tagits i beslag.

04.39 Lindesberg. Misshandel. Man i trettiofemårsåldern gripen misstänkt för att ha misshandlat en fyrtioårig kvinna i nära relation. Mannen är även misstänkt för fyra fall av barnfridsbrott då fyra barn, varav tre under tio år var närvarande vid händelsen. Kvinnan vårdas på sjukhus med ett flertal skador. Brotten skedde på en ort i Lindesbergs kommun.

I övrigt trafik- och rutinkontroller.

Mest läst av andra