Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Baronbackarna, Hedgatan, Holmen, Baronbacken, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning En skottlossning har ägt rum i Baronbackarna

Baronbackarna, Hedgatan, Holmen, Baronbacken, Örebro, Örebro län

Under måndagskvällen larmades polis ut till en adress i Örebro med anledning av att vittnen sett hur en gärningsperson skjutit mot en fastighet där två personer befann sig och därefter flytt från platsen på en elsparkcykel. 

Ingen person kom till skada vid händelsen. Två personer är uppsatta som målsägande i ärendet. En stor insats har pågått under natten i området kring den aktuella adressen. En teknisk undersökning har genomförts och flera personer har kontrollerats samt hörts av patrullerna. I nuläget är ingen gärningsperson gripen. En förundersökning om försök till mord är inledd.

Polisen är intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser i samband med skottlossningen samt eventuella vittnesuppgifter från Hedgatan, Holmen och Baronbacken. En uppgift som kan vara ointressant för den enskilde individen kan dock vara värdefull för polisen, låt oss göra den bedömningen. Tips lämnas på 114 14. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra