Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mantorp, Mjölby, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Ofredande/förargelse Berusad man ofredade butikspersonal.

Mantorp, Mjölby, Östergötlands län

19.47 polisen fick ett larm från en butik i Mantorp.

19.48 två polispatruller är på väg till butiken.

20.01 polisen är framme vid butiken och träffar på personal som har problem med två berusade män. En av männen har ofredat personalen i butiken genom att ställa kränkande och nedvärderande frågor till personalen under deras arbete. Samme man har också  tagit tag i personalen och medvetet ställt sig i vägen och därmed hindrat dem i deras arbete.

Polisen har påbörjat en utredning om ofredande och en av männen är misstänkt. Båda männen är kraftigt berusade och de omhändertas därför för fylleri och de förs till polisstationen för tillnyktring. Mannen som är misstänkt för ofredande kommer att förhöras efter att han nyktrat till.

Ingen av männen är identifierade men båda männen bedöms vara i 30-40-årsåldern.

21.50 de båda männen är nu identifierade och även misstänkta för fler brott. Mannen som initialt misstänktes för ofredande är i 40-årsåldern och nu även misstänkt för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd. Den andre mannen är i 30-årsåldern och han misstänks för ringa narkotikabrott. Båda två kommer att genomgå provtagning för att utreda narkotikabrotten samt att de även kommer att förhöras när de har nyktrat till.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra