Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tannefors, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Polisen söker vittnen till ett rån i Tannefors, Linköping.

Tannefors, Linköping, Östergötlands län

10:13 Polis larmades till en affär i Tannefors med anledning av ett rån. Två gärningspersoner hade hotat personal med ett tillhygge. Gärningspersonerna ska ha kommit över tobak och läsk, innan de lämnade platsen.

Flera polispatruller involverades i ärendet och påbörjade utredningsarbetet, ingen gärningsperson fanns kvar när polispatrullerna kom till affären.

En förundersökning gällande rån inleddes. Platsen spärrades av för en brottsplatsundersökning. Hundpatrull kallades till platsen och sökte spår.

Ingen är i nuläget frihetsberövad i ärendet.

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Den som har sett något av händelsen eller har andra uppgifter bör ringa polisen på 114 14 eller lämna tips via polisens tipsformulär.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra